Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Φίλε Κοπανακαίε που μένεις στην Αθήνα, αποφασίσαμε να βγάλουμε τον Σύλλογο μας από την 20 ετή αδράνεια και να τον ανακινήσουμε όλοι μαζί. Λέμε λοιπόν, να συναντηθούμε 30 – 40 άτομα σε πρώτη φάση, να συζητήσουμε, και να κάνουμε εκλογές, το Δ.Σ που θα προκύψει, θα έχει διάρκεια ένα χρόνο. Θα τρέξει τα βασικά θέματα, για την λειτουργία του συλλόγου και θα κάνει την σχετική καμπάνια προσέλκυσης όλων των νέων παιδιών μας που πρέπει να σμίξουν, να γνωριστούν μεταξύ τους, και από την επόμενη χρονιά να αναλάβουν τις δραστηριότητες του.

Μην ξεχνάτε ότι στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε και στον ευτελισμό των αξιών χρειάζεται μία ακόμη μαζική παρέμβαση, ώστε να μην χαθούμε, και ο καθένας μας να δει τον διπλανό του με πιο πολύ αγάπη.Έτσι δημιουργείται μια ανθρώπινη δυναμική, που μπορεί να βοηθήσει στα παρακάτω:

1. Ανάδειξη πολιτιστικής μας κληρονομιάς
2. Κοινωνική παρέμβαση και βοήθεια σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
3. Πολιτικές μαζικές παρεμβάσεις για το καλό του χωριού μας.
4. Σύσφιξη σχέσεων, εκπαιδευτικές εκδρομές, διατήρηση τοπικών παραδόσεων κ.λπ
5. Τέλος η συμμετοχή μας σε δευτεροβάθμια όργανα όπως ο Σύλλογος Τριφυλίων συλλόγων και η Μεσσηνιακή αμφικτυονία. ( Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω στα παραπάνω ως Γραμματέας του συλλόγου και δέχομαι πιέσεις από όλους για την αναβίωση του).

Η προσωρινή μας επιτροπή, για να μην σας δεσμεύσει Σαββατοκύριακα, ορίζει ως ημέρα συνάντησης την 4η Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 6:00 μμ, στο ξενοδοχείο STANLEY, Οδυσσέως 1 στην πλατεία Καραϊσκάκη (πλησίον Μετρό) , στην αίθουσα Business, στο ισόγειο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την συνάντηση μας θα τιμήσει, ο Αντιδήμαρχός μας  Γιάννης Μερκούρης με ουσιαστική συμμετοχή και οι τέως Δήμαρχοι μας Δημήτρης Βόγκας και Δημήτρης Δριμής. Σας περιμένουμε όλους.

Η προσωρινή επιτροπή:
1. Αναγνωστόπουλος Νίκος
2. Ηλιόπουλος Γρηγόρης
3. Κόττος Δημήτρης
4. Παναγόπουλος Στέφανος
5. Τσαρουχάς Νίκος
6. Χριστοφιλόπουλος Τάσος

Υ.Γ: Όλοι οι παραπάνω παρακαλούνται και οφείλουν να το διαδώσουν και να φέρουν μαζί τους από 1 – 2 άτομα κατά προτίμηση νέα ή τα παιδιά τους. Έχω προσωπικά μιλήσει σε πολλούς και να με συγχωρήσουν αυτοί, στους οποίους δεν μίλησα. Και είναι πάρα πολλοί. Θα κάνω την σχετική κινητοποίηση. Άλλωστε γι΄αυτό αναρτάται στα Blogs του Κοπανακίου: "Kopanakinews",  "Komianos’s Blog" και "Litheros.blogspot" για πληρέστερη ενημέρωση.

Γρηγόρης Ηλιόπουλος
6972/209016




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου