Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου, στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Κοπανακίου η εκδήλωση της αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Λιθερός», με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος. Εισηγητές ήταν οι κ.κ. Δημήτριος Παναγιωτακόπουλος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Παπαθεοδωρόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο Γεώργιος Μπάλιας, Διδάκτωρ Νομικής, Δικηγόρος Πειραιά και Ειδικός σε θέματα περιβαλλοντικού δικαίου.

Η παρουσία του κοινού υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακή και εντυπωσίασε ακόμα και τους πολύ υψηλού επιπέδου προσκεκλημένους Εισηγητές. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και παρενέβησαν με Εισηγήσεις, ο Πρόεδρος της οικολογικής οργάνωσης Καλαμάτας κ. Κουνιάδος, ο Πρόεδρος των «Φίλων του Αρκαδικού Ποταμού» κ. Αδαμόπουλος, καθώς και μέλη των παραπάνω οργανώσεων. Συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μυραίων «Η Περιστεριά», κ. Κανελλόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος του Δήμου Αετού κ. Δημήτρης Δριμής και ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Παναγούλης. Χαιρετισμό επίσης απέστειλε και η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σοφία Καλαντζάκου.
Εκ μέρους του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, παρέστησαν οι πατέρες Γρηγόριος Παναγούλιας και Ιωάννης Κοράκης. Τίμησαν επίσης την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο κ. Δημοσθένης Πετρούλιας, Σύμβουλος Επικρατείας, η κ. Κανέλλα Δημαρά, Εφέτης και ο κ. Παναγιώτης Βουδούρης, Αντινομάρχης Πειραιά.

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Χριστοφιλόπουλος

Ο Γραμματέας
Ανδρέας Τζαβέλλας


(Από kopanakinews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου