Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΘΕΡΟ......!!!

Και το όνομα αυτής Ε Λ Ε Ν Η.

Κόρη του Λεωνίδα και της Βαγγελιώς Πετρούλια, βαπτίστηκε στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κάτω Κοπανακίου στις 24 Σεπτεμβρίου 2011.

Οι προσκεκλημένοι αρκετοί που τίμησαν με την παρουσία τους το Ιερό Μυστήριο, αλλά και αργότερα τη δεξίωση που έγινε στο κέντρο του Λιά Τσαμάκου.

Τα εδέσματα πολύ καλά, και το εξαίρετο κρασί από το αμπέλι του παππού Σωτήρη έδωσαν μια εύθυμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης.

Οι ευχές όλων μας να ζήσει η νεοφώτιστη, να έχει υγεία και να ευτυχισει στη ζωή της, να την χαίρονται οι γονείς της και οι κουμπάροι ά ξ ι ο ι!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΟΥΣΤΗΣ











Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ..........

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΟΦΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

Ολοι μαζί αποχαιρετήσαμε σήμερα για τελευταία φορά απο την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του χωριού μας την Δήμητρα Δημητρίου Σοφού, που άφησε τα εγκόσμια ύστερα απο πολυετή ταλαιπωρεία λόγω της κλονισμένης υγείας της, κατά την οποία είχε συμπαραστάτη τον αξιαγάπητο σύζυγό της Δημητρούλη και το μονάκριβο γυιό της Χρήστο. Που παρά τα δεινά της κάθε καλοκαίρι ήταν παρούσα στον Λιθερό που αγάπησε πολύ. Ομως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και για τον λόγο αυτό δεν την είδαμε στο χωριό το τελευταίο καλοκαίρι, γιαυτό φέτος δεν αγνάντεψε τον Λιθερό απο το μπαλκόνι του σπιτιού της, απο όπου συνήθιζε να μας θωρεί τα τελευταία χρόνια, που ήταν ανήμπορη να περπατήσει την ρούγα, όπου γεννήθηκε. Είμαστε όλοι εκεί να αποχαιρετίσουμε μία ιδιαίτερα σεμνή, διακριτική, λιτή, ολιγόλογη, αλλά και ουσιαστική γυναίκα, που αξιολογούσε τους ανθρώπους χωρίς να τους σχολιάζει, υπόδειγμα ήθους, ευπρέπειας και ευγένειας. Αυτά τα χαρακτηριστικά της εκτίμησε η μικρή μας κοινωνία και έτσι παραβρεθήκαμε όλοι εκεί για να ψελίσουμε με συγκίνηση: ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΛΙΘΕΡΟΣ