Τρίτη 21 Απριλίου 2009

H Γενική συνέλευση και τα πεπραγμένα του Λιθερού

Το Μ. Σάββατο το μεσημέρι έγινε η ετήσια γενική συνέλευση της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΘΕΡΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ, όπως είχε ανακοινωθεί. Έγινε αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου (Εταιρείας) στα συγκεντρωθέντα μέλη απο τη Διοίκηση και στην συνέχεια έγιναν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες για την εκλογή της νέας Διοίκησης. Από τα 100 μέλη που είναι εγγεγραμμένα ήσαν παρόντα και ψήφισαν 70. Έκλεγησαν 5 μέλη για την Διοίκηση, τα οποία έλαβαν τις παρακάτω θέσεις.


Τάσος Χριστοφιλόπουλος, Πρόεδρος

Δημήτρης Μπρούστης, Αντιπρόεδρος

Άνδρεας Τζαβέλας, Γραμματέας

Μήτρος Καράμπελας, Ταμίας

Αλέκος Χαντζάκης, Μέλος




Σχετικά με τα πεπραγμένα του ΛΙΘΕΡΟΥ σας γνωρίζουμε σχετικά. Έχουν υποβληθεί εγγράφως στο Δήμο Αετού τα εξής ζητήματα που μας απασχολουν.

1. Βιολογικός καθαρισμός.

2. Προστασία χειμάρων από βοθρολύματα και υγρά υπολείμματα ελαιοτριβείων.

3. Προστασία οχθών ποταμών απο απόρριψη απορρημάτων κ.α.

4. Εξορθολογισμός στην λειτουγία της χωματερής.

5. Η εγκατάσταση κάδων ανακύκλωσης.

6. Δενδροφύτευση της πηγής Κρο Κοπανάκι και αναβάθμηση του τοπίου της.

7. Ανακαίνιση του τ. Δημοτικού Σχολείου Κ. Κοπανακίου.

8. Ονομασία των δρόμων της περιοχής μας και διάνοιξη του μονοπατιού Άγιος Ιωάννης -Άγιος Δημήτριος (Ράχη Ντούρου) και προς τις οικίες Γ.Φίλντιση, Σ. Πετρούλια.

9. Σήμανση της Ε.Ο. Καλαμάτας – Πύργου στο σημείο της διασταύρωσης Ε.Ο. και Πηγής Κρο Κοπανάκι και εκείθεν, προς Δ.Δ. Πολυθέας.


Από τα παραπάνω ζητήματα μερικά πραγματοποιήθηκαν και τα υπόλοιπα τα παρακολουθούμε και περιμένουμε την επίλυση τους. Από πολιτιστικές εκδηλώσεις, έγιναν αρκετές, περί τις εννέα, στο τ. Δημοτικό Σχολείο Κάτω Κοπανακίου και είχαν μεγάλη συμμετοχή και σημείωσαν επιτυχία.

Εκ της διοικήσεως.

(Από kopanakinews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου